Over ons

Wij, Erik en Christel runnen vanaf april 2018, met plezier en succes Bed & Breakfast de Schoppe, bij onze woning in Winterswijk-Meddo.

Steeds meer krijgen we de vraag: om groepen of meerdere gezinnen te ontvangen in de Schoppe, of om het te verhuren als Groepsaccommodatie of vakantiewoning. Omdat dit de combinatie met Bed & Breakfast lastig maakt, zijn we op zoekt gegaan om dit wel te realiseren. Een nieuwe uitdaging en aanvulling op ons bestaan.

Wij zijn ons gaan oriënteren op een goede locatie, om aan de vraag te doen ,omdat we op ons eigen perceel geen geschikte mogelijkheden en ruimte meer hebben.

Na enig zoekwerk hebben we een werkelijk uniek plekje gevonden, randje Winterswijk, nabij het Bonninkbos, Ravenhorst ,Ratumsebeek en recreatieplas  het Hilgelo. Een prachtig natuurgebied, om te wandelen, fietsen ,zwemmen ,kortom om te recreëren.

Op vakantiepark Nieuw Beusink, deels permanent bewoond, deels vakantiebestemming, was nog 1 bouwkavel beschikbaar. Mooie bezonning, tegen de bosrand gelegen.  Of dat het zo moest zijn!  😊

December 2019 is de kavel aangekocht. Hoe het eruit moest zien, hadden we al in onze hoofden zitten. De architect is aan het werk gegaan en maart 2020, was de bouwvergunning een feit.

Uiteraard gelijk gestart met de bouwwerkzaamheden, waarbij het meeste werk door Erik is verzet (m.b.v. diversen inleen vakkrachten) en Christel de styling  voor haar rekening heeft genomen.

Eind December 2020, was de bouw zo als gereed.

De naam is ontleent aan een ouderwetse slijpsteen ,in het Achterhoeks dialect genaamd  Sliepsteen. De Sliepsteen heeft Erik van zijn ouders gekregen. Vroeger hadden veel boeren zelf zo een slijpsteen, om de messen en gereedschap scherp te maken. De slijpsteen is van de opa van Erik geweest en krijgt op deze manier een mooi en dankbare plek.

Veel plezier en een aangenaam verblijf toegewenst in

“ De Sliepsteen”

Christel de Vries & Erik Bemers

 

Wees welkom!

Adres

Nieuw Beusinkweg 20_ 07

7103 DJ Winterswijk

Algemene voorwaarden

Bekijk ook onze Bed & Breakfast website

Blijf op de hoogte