Wat vinden onze gasten?

Schrijf een recensie
Selecteer taal
Bekijk ook geschreven reviews
Aniek Dubbelboer

Wat een super plek voor een familie-weekend. Prachtig, duurzaam, stijlvol gebouwd, we hebben werkelijk niets gemist.

Beoordeeld op: 23 May 2022
Familie Hoogendoorn

We hebben een geweldig familieweekend gehad in de Sliepsteen. Een geweldig huis. Rustig gelegen, stijlvol en gezellig ingericht. Heerlijke bedden. Geen minpunten te bedenken.

Beoordeeld op: 8 March 2022
B

Dwars door de storm Eunice zijn we afgereisd naar het heerlijke warme onderkomen van de Sliepsteen. Het huis is modern en stijlvol. Elke kamer beschikt over een eigen douche/wasbak. Al met een al een zeer comfortabel huis om te verblijven. Een aanrader!

Beoordeeld op: 21 February 2022
Sterretjes

Wij hadden een familieweekend in jullie prachtige accommodatie. Heerlijk geslapen en de luxe van je eigen badkamer(tje) was top! Ook hadden wij het geluk van bewolkt na-zomerweer, dus hebben wij van het buitenleven volop kunnen genieten. We hadden genoeg ruimte en de accommodatie is zeker een aanrader!

Beoordeeld op: 13 October 2021
Jan en Bianca

Onze midweek in jullie prachtige vakantiehuis was in één woord fantastisch! Het ontbreekt echt aan niets. Rustig gelegen in Winterswijk wat zeker een leuke plaats is om te bezoeken. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Top gewoon!!

Beoordeeld op: 4 September 2021
Hanny

We hebben een heerlijke week in het prachtige vakantiehuis achter de rug. Alles is keurig en mooi afgewerkt. Het huis was schoon en de tuin erg groot. Het is zeker een aanrader.

Beoordeeld op: 16 August 2021
Fam. Vestjens

Heerlijk weekend gehad met het gezin. Prachtige vakantiewoning van alle gemakken voorzien. Zo groot dat je gemakkelijk met iedereen bij elkaar kan zitten maar je ook op je gemak zelfs terug kunt trekken als je daar hebt aan hebt. Kortom genoten van gezin, woning en omgeving.

Beoordeeld op: 9 July 2021
Familie Meijer

In begin juni hebben we een heerlijk weekend gehad in de Sliepsteen. Het huis is ruim, nieuw, schoon en van alle gemakken voorzien. De omgeving biedt veel mogelijkheden. Een weekend om nooit te vergeten!

Beoordeeld op: 4 July 2021
Fam Oosterhof

We hebben een heerlijke midweek gehad in jullie prachtige vakantiewoning. Een huis gemaakt van prachtige materialen en voorzien van alle comfort. Bijzonder dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. Het was fijn om de familie, die verspreid over het land wonen, na de lock down hier weer te ontmoeten. Jan en Marti Oosterhof

 

Beoordeeld op: 3 July 2021
Familie de Jongh

Paasweekend 2021

Wij hebben tijdens ons verblijf in de Sliepsteen met het hele gezin genoten!
Mooie omgeving waar van alles te doen is en een hele fijne vakantiewoning.
Er was genoeg ruimte voor 8 volwassenen om te slapen, spelletjes te doen, te eten, maar ook om jezelf even terug te trekken.

Zeker een aanrader!

Beoordeeld op: 15 April 2021
Vorige
1 / 2 paginas
Volgende